Lagos Del Sol Resort_Malay

Filipina Lagos Del Sol Resort Laguna, terletak dalam beberapa ciri dan kemakmuran Tasik hutan Caliraya, Lagos Del Sol Resort benar-benar terharu dengan matahari. Keselesaan kemudahan Lagos Del Sol Resort dalam keindahan alam semula jadi yang masih terpelihara menjadikan ini Lagos Del Sol Resort tempat syurga moden. Lagos Del Sol Resort adalah sebuah resort yang di mana anda boleh berehat mewah. Lagos Del Sol Resort menyediakan tempat untuk berenang, kayak, water-ski, mengambil angin-belayar atau menaiki bot. Meneroka hutan sekitar Lagos Del Sol Resort, bermain tenis, bermain di Bilik Permainan dengan Permainan Dart dan permainan Biliard atau bersenam di bilik kecergasan yang serba lengkap di Lagos Del Sol Resort. Lagos Del Sol Resort adalah tempat yang jika anda suka memancing. Lagos Del Sol Resort adalah satu tempat di Filipina di mana anda boleh menikmati angin sejuk ini – hanya slug di tepi kolam, menikmati Angin, matahari dan dimanjakan dengan selesa dan mewah yang jelas Lagos Del Sol Resort. Lagos Del Sol Resort adalah tempat yang sempurna untuk berliku ke bawah selepas semua kadar yang demam di bandar.

Untuk keselesaan, anda mempunyai pilihan kabana-kabana di Lagos Del Sol Resort yang sempurna untuk keluarga atau di hotel-jenis Banahaw di Lagos Del Sol Resort untuk acara-acara Syarikat. Lagos Del Sol Resort penginapan dilengkapi dengan moden swasta kemudahan tandas dan mandian, TV warna, bar mini, telefon, air panas dan sejuk. Lagos Del Sol Resort mempunyai sebanyak 24 cabana dan 34 bilik, Semua bilik mempunyai balkoni yang luas yang memberi pemandangan indah Tasik Caliraya.

Lagos Del Sol Resort menawarkan pakej untuk seminar, Mesyuarat atau pesta-pesta peribadi. Privasi, tenang dan ketenangan Tasik Caliraya membuat Lagos Del Sol Resort resort sesuai untuk pertemuan yang praktikal dalam suasana yang santai. Lagos Del Sol Resort mempunyai sebuah dewan besar yang boleh memuatkan lebih daripada dua ratus tetamu dan beberapa bilik-bilik fungsi yang fleksibel dengan mudah. Lagos Del Sol Resort boleh menyediakan anda dengan semua kemudahan Jamuan dan keperluan audio-video anda.

Kabana-kabana Sol Resort Lagos Del

Terdapat 24 cabana elegan dilengkapi bilik dan setiap bilik mempunyai balkoni. Setiap bilik kabana-kabana Lagos Del Sol Resort mempunyai peribadi tandas dan mandian, TV warna, bar mini, telefon dan air panas dan sejuk.

Bilik Hotel Resort Lagos Del Sol

Terdapat 22 bilik-bilik hotel yang berhawa dingin dengan mandian peribadi dan tandas, panas dan air sejuk, mini bar, tv warna dengan se-lected saluran kabel dan talian telefon.

Lagos Del Sol Resort Makiling bilik

Ada 10 bilik Makiling bilik berhawa dingin dengan mandian air panas dan sejuk yang peribadi, mini bar dan televisyen.

Lagos Del Sol Resort Restoran

Lagos Del Sol Resort menawarkan satu hari menuai pilihan dari kami ke kebun organik dan terpilih tangkap segar dari Tasik. Chef berpengalaman kami adalah sangat profesional dan beliau boleh menghilangkan keinginan anda dengan mana-mana masakan antarabangsa dan tempatan pilihan anda.

Yang tulen 5 bintang dengan kemudahan-kemudahan yang baik di tengah-tengah Tasik Caliraya. Lagos Del Sol Resort adalah tentunya keseronokan yang mewah.

Bagaimana untuk mendapatkan ke Lagos Del Sol Resort

Pergi ke Lagos Del Sol Resort melalui SLEX kemudian mengambil jalan keluar yang terakhir ke bandar Pekan Kuala, kemudian belok kanan persimpangan bandar Kuala ke arah bandar bagi bandar di Los BaƱos, kemudian terus ke bandar Pagsanjan kemudian selepas itu Belok kiri ke arah Bandar Lumban bandar dan mula mendaki ke bandar Cavinti terus ke Lagos Del Sol Resort.

Lagos Del Sol Resort melalui Rizal mengambil jalan harian bermula EDSA, kemudian belok kanan ke arah Bandar Taytay dari persimpangan Cainta, kemudian melalui bandar-luar bandar Rizal, kemudian membuat pusingan-u Lumban selepas mencecah bandar Paete dan mula sebelas kilometer mendaki ke Lagos Del Sol Resort.

Lagos Del Sol Resort melalui SLEX, mengambil jalan keluar yang terakhir ke bandar Kuala, kemudian belok kanan ke persimpangan bandar Kuala ke arah Los Banos sepanjang jalan ke gereja Pagsanjan. Kemudian Belok kiri melalui ke Jambatan Palacol pergi ke arah Bandar Bagong Silang dan mula mendaki ke Lagos Del Sol Resort.

Lagos Del Sol Resort melalui Rizal, permulaan Edsa mengambil jalan pendingin kemudian belok kanan di persimpangan pertama selepas persimpangan bandar Cainta ke arah Bandar Taytay. Kemudian Berikutan lebuh raya negara akan Laguna melalui Majlis Perbandaran berbeza Rizal. Selepas itu, membuat pusingan u di bandar daripada Bagong Silang, kemudian bandar daripada Lumban dan mula mendaki ke Lagos Del Sol Resort.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684